Redactie - 10 maart 2011

SA: Enterprise Architecture Certified Partner van Dell


Scholten Awater heeft onlangs de Enterprise Architecture Certified Partner status van Dell toegekend gekregen. In februari werd de grootste reseller van Nederland al benoemd tot Fastest Growing IBM Hardware Partner of the year 2010, nu krijgen zij vanuit Dell ook de Enterprise Architecture Certified Partner toegekend.

Hierdoor krijgt u het beste van beide werelden. Het productportfolio van Dell tegen de prijsstelling die u gewend bent gecombineerd met advisering over de juiste keuzes en installatie- en configuratiediensten die zorgen voor uw gemak.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater:
“Wij zijn als Scholten Awater zeer vereerd met de accreditatie door Dell als Enterprise Architecture Certified Partner. Deze partnerkwalificatie geeft aan dat SA meer kan dan alleen werkplekautomatisering. Ook op het gebied van datacenter (backoffice) automatisering heeft SA de afgelopen jaren uitgebreide kennis en ervaring opgedaan. Deze ervaring gebruiken wij iedere dag bij onze klanten om concreet invulling te geven aan onze visie: IT moet eenvoudiger!”

Het Dell PartnerDirect programma is ontwikkeld met als doel partners te ondersteunen bij het creëren van marktvraag, realiseren van wederzijdse omzet en het genereren van een uitstekende klantervaring. Een duidelijke structuur, vereenvoudigd beheer en één aanspreekpunt voor efficiënte transacties helpen u meer aandacht op uw klanten te richten. Dell technologie is ontworpen om de implementatie-, support- en beheerkosten te verlagen.