Adverteren en Algemene voorwaarden

Executive-People.nl

Vanuit een online gedachte presenteert Dutch IT Channel B.V. .het onafhankelijke platform Executive-People.nl, waar IT in relatie tot de business de boventoon zal voeren. Met redactionele en commerciële ruimte voor organisaties die bedrijven en/of (overheids-)instellingen voorzien van producten en/of diensten op het gebied van informatietechnologie. 

Marketingstrategieën zijn niet meer te vergelijken met die van een aantal jaren geleden. Het behalen van communicatiedoelstellingen is, mede door de opkomst van nieuwe media, een steeds grotere uitdaging geworden. Daarbij worden marketinguitgaven steeds vaker gekoppeld aan direct en meetbaar resultaat. De mensen achter Executive-people.nl begrijpen deze ontwikkeling als geen ander en bieden met dit initiatief een platform voor IT leveranciers en dienstverleners die onder de aandacht willen komen van IT- en businessmanagers en direct sales leads willen genereren. Samen optrekken in de markt is het uitgangspunt, waarbij Executive-people.nl meer is dan alleen een communicatiekanaal. 

Voor meer informatie kunt u onze folder downloaden. Lees alles over de community, de commerciële mogelijkheden, het aanleveren van persberichten en/of  klantcases en de vele mogelijkheden voor gezamenlijke acties ‘op maat’, waaronder direct-mail, e-mailing, enquêtes, onderzoek en/of publicaties.

Meer informatie:

Commercieel directeur
Rob de Kleijnen
[email protected]
Telefoon 06-402 36 803

Sales Director
Marc Jongbloed 
[email protected] 
Telefoon 06-437 53 759

 

KLIK HIER VOOR TARIEVEN

KLIK HIER VOOR FACTSHEET

KLIK HIET VOOR AANLEVERSPECIFICATIES

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ENGELS