Redactie - 14 december 2015

Haagse woningcorporatie implementeert nieuw SharePoint intranet

Haag Wonen is een woningcorporatie met 22.500 verhuureenheden en biedt passende woningen voor mensen met een krappe beurs. Om de interne communicatie te verbeteren en huurders beter te informeren, heeft Haag Wonen de hulp van ETTU ingeschakeld om een nieuw SharePoint intranet te realiseren.

Het intranet van Haag Wonen vormt het hart van de organisatie, waar de medewerkers kennis en informatie kunnen vinden en eenvoudig kunnen samenwerken. Haag Wonen heeft hiervoor strategisch gekozen voor het SharePoint-platform om dit mogelijk te maken. In 2014 heeft Haag Wonen een aanbesteding uitgezet voor een nieuwe SharePoint-partner. Na een uitgebreide selectie is gekozen voor de SharePoint-specialist ETTU.

Belangrijk communicatiemiddel
Esther Clason, Manager Communicatie van Haag Wonen: "Intranet is een heel belangrijk communicatiemiddel voor Haag Wonen. Het was voorheen al een belangrijke bron van informatie, maar we zijn van een volledig zendergericht intranet naar een interactief intranet gegaan. Hiermee gaat het een steeds prominentere plek innemen binnen onze organisatie. Hiermee kunnen onze medewerkers de vragen van huurders beter en sneller beantwoorden."

Ontdek in onderstaande video hoe de lancering van het intranet bij Haag Wonen is opgepakt, welke voordelen het intranet biedt, en waarom Haag Wonen voor ETTU heeft gekozen als strategisch SharePoint partner.