Redactie - 27 november 2015

Digitaal vertrouwen is voorwaarde voor digitale transformatie

Het Nationaal Management & IT Symposium, dat dit jaar op 10 december weer zal plaatsvinden, staat dit jaar in het teken van digitaal vertrouwen, onder de titel ‘Building Digital Trust’.Want blind vertrouwen dat het wel goed komt in de huidige digitale wereld lijkt niet erg verstandig. Alle bestaande fundamenten, technologie, sturingsmechanismes, competenties en de vraagkant van IT zijn niet meer als voorheen. Wat betekent dit? Daar is een uitgebreid programma omheen gebouwd. Bekijk hier het programma.

In een inspirerend programma kunnen de deelnemers actief meedoe, in debatten, in de wandelgang met allerlei activiteiten en met bijvoorbeeld de open space roundtables. De dag geeft hen in vogelvlucht handvatten, visie en inspiratie om de transformatie binnen hun organisatie verder vorm te geven.

Digitale leider

Tevens zal deze dag de Dutch Digital Leader Award worden uitgereikt. We leven in een tijd van Digitale Transformatie. Er is feitelijk geen markt of organisatie wat niet geraakt wordt. We zien nieuwe organisaties, bedrijfsmodellen en processen ontstaan wat ook nog met een steeds grote snelheid tot stand komt. We werken, winkelen, ontspannen, leren en leven in een digitale wereld. Wie zijn de mensen die deze transformatie leiden? Waar zitten ze in de organisatie? Of, zijn ze te vinden buiten de organisatie? We beseffen dat we een groot te kort hebben aan Digital Leaders. De nodige organisaties, waaronder de Europese Commissie, zijn ook bezig met programma’s om de ontwikkeling van Digitaal Leaders te bevorderen.

De ‘Dutch Digital Leader Award’ is een initiatief om deze personen te identificeren en te waarderen. Wij willen met de zoektocht naar Digitaal Leaders levende voorbeelden en rolmodellen geven. Kandidaten worden beoordeeld op hun vermogen om de digitale verandering te leiden over de hele organisatie, nieuwe bedrijfsmodellen te initiëren die nieuwe inkomsten genereren en in hoeverre de relevante technologie is gebruikt vanuit het digitale ecosysteem.

Inschrijven voor het Nationaal Management & IT Symposium kan hier

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024