Redactie - 11 september 2015

PQR organiseert voor zevende keer op rij kenniscongres IT-Galaxy

Hét IT-kenniscongres van het jaar, PQR’s IT-Galaxy dat 8 oktober aanstaande plaatsvindt, draait om de manier waarop de nieuwste IT-technologieën en -oplossingen zakelijke doelstellingen kunnen realiseren. 

Online, on stage, on air

Kennis staat centraal tijdens IT-Galaxy en PQR deelt deze graag met u. Online, via allerhande devices die continu met het internet verbonden zijn.On stagelaat PQR, samen met klanten en partners, haar licht schijnen op de expertises datacenter, workspace, cloud en IT-strategie. On air tot slot deelt PQR haar 25 jaar ervaring, waarbij alle informatie altijd en overal beschikbaar is, of het nu op locatie is in het PQR Experience Center, of in ‘the air’. PQR is ‘always on’ en verwelkomt u graag op 8 oktober.

The New IT

IT-Galaxy 2015 opent met de keynote ‘The New IT, Are You Ready?’. Solution Architecten Peter Sterk en Viktor van den Berg nemen u mee in de wereld van datacenter, workspace en cloud. In deze wereld bepaalt u aan de hand van een doordachte IT-strategie zelf welke infrastructuuroplossing optimaal aansluit op de eisen van uw organisatie. De laatste ontwikkelingen op het gebied van mobility, productivity, software defined en cloud passeren de revue. Laat u uitdagen om na te denken over de manier waarop uw organisatie hiermee zijn voordeel kan doen.

Na de lunch geeft Sander de Jong, Presales Consultant voor de HP Server Storage en Networking portfolio, zijn visie op het ontwerpen van oplossingen voor de zakelijke markt met behulp van HP-technologie. Tegenwoordig draait alles om de ‘New Style of IT’ en de manier waarop organisaties van de voordelen van een hybride infrastructuur – inclusief cloud – gebruik kunnen maken. Op basis van zijn 15 jaar ervaring deelt hij zijn hands-on benadering met u.


Informatiemarkt met Innovators Plaza en Expert Desk
Naast het intensieve en leerzame programma dat uit maar liefst 25 sessies bestaat, zijn alle sponsoren van IT-Galaxy 2015 vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Hier kunt u gedurende de dag netwerken met tal van partners waaronder hoofdsponsor HP en goudsponsoren Cisco, Citrix, NetApp en VMware. Ook kunt u sparren met de zilverpartners Commvault, Hitachi Data Systems, Nutanix en RES Software en exposanten Comparex, Imprivata, Tintri, Trend Micro en WatchGuard. Op de Innovators Plaza staan nieuwe IT-spelers Atlantis Computing en eG Innovations klaar om hun kennis met u te delen. Daarnaast wordt een Expert Desk ingericht waar u terecht kunt met prangende IT-vragen.

U komt toch ook?
Kom op 8 oktober aanstaande naar Spant! in Bussum en leer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van datacenter, workspace, cloud en IT-strategie. Maak in 2016 een flitsende start met uw IT-roadmap door u te laten inspireren op IT-Galaxy 2015! Schrijf u direct in en steluw persoonlijke agenda samen.