Wouter Hoeffnagel - 21 augustus 2015

Nieuw platform van Citrix verlicht toenemende druk op infrastructuur door apparaten, apps en werkvormen

Citrix lanceert de Citrix Workspace Cloud, een nieuw cloudplatform dat de on-demand levering van een groot aantal IT-toepassingen en -diensten vereenvoudigt en versnelt. De oplossing is bedoeld om de toenemende druk door apparaten, apps en werkvormen op de traditionele infrastructuur op te vangen.

De oplossing is getest door partners en klanten van Citrix, die hierdoor een indruk hebben gekregen van de impact en mogelijkheden van de Citrix Workspace Cloud. Met het nieuwe platform, dat lokaal en cloud met elkaar verbindt, kunnen IT-managers een veilige, mobiele werkomgeving creëren, waarin applicaties en data naar keuze via de cloud of via de hybride infrastructuur beschikbaar zijn. Het platform brengt Linux en Windows apps, web apps, mobiele apps, desktops, documenten en digitale samenwerking op één plek samen, onafhankelijk van het apparaat of het netwerk dat wordt gebruikt.

Meer informatie over de Citrix Workspace Cloud is beschikbaar op de website van Citrix. Het bedrijf beschrijft in een recente blog de veranderingen die de oplossing teweeg kan brengen in organisaties.