Redactie - 30 juni 2015

Groothandel in de agrarische sector vervangt vijf oplossingen door STEP

Stibo Systems gaat de MDM oplossing STEP implementeren bij Kramp Groep BV, de grootste technische groothandel in Europa. Vijf oplossingen zullen worden vervangen door de standaard oplossing STEP MDM van Stibo Systems.

STEP MDM is van strategisch belang voor Kramp. Binnenkort worden namelijk 1,2 miljoen producten en 500.000 beelden gemanaged vanuit 1 centrale database - ter ondersteuning van de missie van de organisatie: ‘It’s that easy’. Kramp wil het werk van haar klanten, business partners en leveranciers efficiënter en gemakkelijker maken.

Belangrijke overweging voor het partnership met Stibo Systems is dat Kramp nog sneller en meer klantgericht wil werken. Kramp Groep BV opereert vanuit haar hoofdkantoor in Varsseveld, Nederland, met 2600 medewerkers, 9 distributiecentra en 24 verkoopkantoren door heel Europa

Eddie Perdok, CEO van Kramp Groep: “Wij waren in 2001 het eerste bedrijf in onze branche met een webshop. Om onze concurrentie een aantal stappen voor te blijven, blijven wij innoveren en investeren in e-business, met op dit moment de implementatie van STEP MDM van Stibo Systems als belangrijk strategisch project.”

Bart Coenen, Managing Director Stibo Systems Benelux: “Wij zijn trots op het nieuwe partnership met Kramp Groep BV en verwachten snel aantoonbare resultaten, alleen al doordat het bedrijf van 5 systemen naar 1 oplossing gaat. Specifieke uitdagingen die Kramp heeft met product informatie management van onderdelen en samengestelde producten, lossen wij op met onze kennis en ervaring vanuit de automobielindustrie. Met onze samenwerking willen wij Kramp helpen haar positie als Europees marktleider te behouden en verder te verstevigen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024