Redactie - 10 juni 2015

Op 15 juni 2015 opent Multrix zijn eerste Europese Executive Briefing Center (EBC) in Amsterdam

Op 15 juni 2015 opent Multrix zijn eerste Executive Briefing Center (EBC) in het kantoor van Multrix aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam. Binnen het Executive Briefing Center zal de nieuwste Citrix technologie geïmplementeerd zijn.

Binnen een Executive Briefing Center staan allerlei verschillende type toegangsapparaten en monitoren om de nieuwste Citrix technologie te laten zien en ervaren, zoals de Citrix Workspace Suite. Channel partners en eindgebruikers kunnen live demo’s volgen. Verschillende partners zullen ook demo's komen verzorgen op het kantoor van Multrix, het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100. 

Tijdens de opening op 15 juni wordt er een rondetafeldiscussie gehouden onder leiding van de Dutch IT-channel en Executive People redactie. Het wordt een interactieve sessie tussen Scott Swanburg (Global Senior Director Service Provider and Cloud Computing bij Citrix) en Erik van Laar (Multrix). Hierbij wordt onder andere de toepassingen van de technologie voor organisaties besproken, hoe Citrix zich ontwikkeld heeft als aanbieder van mobiele werkplekken en hoe de werkplek van nu en de toekomst eruit ziet. Tijdens de roundtable wordt ook de Citrix Service Provider (CSP) aanpak van Citrix tevens besproken.

Vanaf 16 juni 2015 is het mogelijk een demo van de nieuwste Citrix technologie te ervaren binnen het Executive Briefing Center in Amsterdam. Bezoekers die een demo willen zien kunnen zich op deze link aanmelden. Mochten mensen contact willen zoeken met Multrix, dan graag contact op nemen met Martin Bergonje: martin.bergonje@multrix.com, tel: +31630111540.

Bekijk hier de video over Citrix Executive Briefing Center in het Californische Santa Clara.

Over Multrix

Cloud Service provider Multrix is opgericht in 2000 en een van de grootste aanbieders op het gebied van online werkplekoplossingen in Nederland. Multrix integreert en onderhoudt meer dan 400 bedrijfsspecifieke applicaties binnen meer dan 6500 werkplekken vanuit private en/of hybride cloudomgevingen. Daarnaast faciliteert Multrix software onder een maandelijks licentiemodel en helpt Multrix VAR’s en ISV’s eigen software als SaaS dienst beschikbaar te stellen. Met de oplossingen van Multrix kunnen de werknemers van opdrachtgevers altijd, overal en met elk gewenst apparaat beschikken over bedrijfsapplicaties en -informatie, wordt de productiviteit gemaximaliseerd en de kosten van ICT geflexibiliseerd. Multrix is specialist binnen onder andere de zorg, finance, logistiek, retail & educatiebranche. Multrix heeft meer dan 40 specialisten in dienst.

Multrix is een van de weinige Service Providers met een ISAE-3402 verklaring (internationale standaard voor outsourcing), ISO-27001 (informatiebeveiliging) en NEN-7510 beoordelingen (informatiebeveiliging voor de zorg). In combinatie met meer dan 14 jaar ervaring en een dedicated supportteam is het uitbesteden van IT in vertrouwde handen, aldus de cloud service provider uit Amsterdam. Multrix maakt samen met managed hostingprovider True deel uit van de Broad Horizon Groep. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het implementeren en beheren van missie-kritische hostingomgevingen, altijd op maat afgestemd op de businessprocessen van opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op www.multrix.com