Wouter Hoeffnagel - 09 juni 2015

Insight en Clevir gaan partnership aan

Insight gaat een samenwerkingsverband aan met Clevir. Clevir is leverancier van Clevir Workplace, een oplossing voor virtuele werkplekken. Met deze oplossing in zijn portfolio kan Insight bestaande hostingklanten (voornamelijk serviceproviders) beter bedienen en nieuwe klanten aantrekken.

De cloud groeit snel. Geen wonder, want cloudcomputing zorgt niet alleen voor een flinke verhoging van de productiviteit, maar ook voor een forse verlaging van de kosten en een hoge mate van flexibiliteit. Virtuele werkplekken nemen dan ook steeds meer de plaats van traditionele desktopsystemen in. De Workspace-oplossing van Clevir speelt in op deze trend door alle applicaties, zowel nieuwe als bestaande, naar de cloud te brengen. Eindgebruikers hebben via Clevirs cloudportal toegang tot deze applicaties.

Met Clevir Workspace wil Insight klanten helpen te besparen op kosten voor IT-beheer, adequater in te spelen op de eisen van het nieuwe werken en een werkplek te creƫren voor eindgebruikers. Clevir wil via de samenwerkingen haar activiteiten uitbreiden naar andere Europese landen.