Redactie - 15 april 2015

Anno 2015 is de werkplek allesbehalve statisch

Anno 2015 is de werkplek allesbehalve statisch. Mensen werken vanaf verschillende locaties, op meerdere apparaten en wanneer ze maar willen. Bij die vrijheid hoort de verwachting dat IT hen de technologie levert die ze willen en wanneer ze het willen. Ik schrijf dit blog bijvoorbeeld om twee uur ‘s nachts,  op mijn laptop, terwijl ik thuis op de bank zit. Het resultaat is dat ik optimaal productief ben, op mijn eigen voorwaarden.

Helaas vindt 61% van de werknemers dat de IT, zoals het nu is, hen niet goed helpt productiever te zijn aldus de Corporate Executive Board. Ik behoor niet tot die groep.

Dit heeft voor een ietwat vijandige sfeer gezorgd tussen de mensen die de technologie gebruiken en de IT-afdeling. Het is echter mogelijk om de vrede tussen beide partijen te behouden door het leveren van de technologische mogelijkheden die de mensen verwachten, terwijl je tegelijkertijd de veilige IT-omgeving creëert waarvoor de IT-afdeling verantwoordelijk is. Dit noem je ook wel People-Centric IT as a Service (ITaaS).

Wij maakten deze infographic om te laten zien hoe effectief deze benadering kan zijn bij het oplossen van de alledaagse strijdpunten tussen gebruikers en IT.

Door: Bob de Kousemaeker, Vice President of Research and Development RES Software  Infographic IT Battle - Web.pdf

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024