Redactie - 28 maart 2015

VCD Innovation 2015

Heeft u zich al ingeschreven voor Innovation 2015? Slechts enkele weken te gaan tot 16 april a.s.!

VCD nodigt u uit voor Innovation; hét event van het jaar over Innovatie & ICT dat u niet mag missen!

Vele relaties hebben zich al aangemeld voor het event. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Wij geven u ten minste drie redenen om naar Innovation te komen...

Gastspreker: Tony Krijnen l Microsoft Nederland

Mensen en bedrijven worden steeds meer geconfronteerd met nieuwe ICT ontwikkelingen en technologieën. De verschuiving naar de 24-uurs economie en Het Nieuwe Werken maken het mogelijk dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot hun werk. Tijdens het plenaire voorprogramma van Innovation zal Tony Krijnen, Strateeg bij Microsoft Nederland, een interactieve sessie houden waarin hij u meeneemt in de hedendaagse ontwikkelingen en de praktische toepasbaarheid van de nieuwste technologieën in uw dagelijkse werk.

9 kennissessies om uit te kiezen!

Tijdens Innovation organiseren we 3 x 3 kennissessies. Kies de 3 sessies die voor u het meest interessant zijn.

Met sprekers vanuit SAP, Citrix, Scan Sys, Bizzscore en VCD informeren wij u over uiteenlopende onderwerpen als Cloud, Data Storytelling, Self-Service BI, Securty, Mobility, Synergy en EDI.

Gastspreker l Trendwatcher: Richard van Hooijdonk

Als afsluiting van de middag inspireert Richard van Hooijdonk u met zijn sessie 'Trendz! op naar 2030!'. Richard van Hooijdonk is trendwatcher en top inspirator, bekend van TV en één van de meest geboekte trendwatchers in Nederland.

Zijn sessie gaat over nieuwe technieken waardoor we aan de vooravond staan van grote veranderingen. Robots, drones, internet-of-things en big data veranderen de maatschappij. Ze vragen naar nieuwe businessmodellen en veroorzaken nog grotere disruptieve innovaties.

Benieuwd naar zijn sessie? Schrijf u in en kom naar Innovation!

Voldoende redenen dus om naar Innovation te komen. Zet deze datum in uw agenda en reserveer vandaag nog uw stoel!

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!
Wij hopen u te ontmoeten op 16 april a.s. tijdens Innovation.

Met vriendelijke groet,

VCD IT Groep
Tel: +31(0)88 597 5500
E-mail: marketing@vcd.nl