Witold Kepinski - 26 maart 2015

SLTN Inter Access stelt Hein Kiemeney aan als sales director Corporate Accounts

SLTN Inter Access verheugd met de komst Hein Kiemeney in de functie van sales director Corporate Accounts. Binnen dit segment vallen de relaties van 250 tot 1.500 werknemers.

Hij neemt deze functie over van Eelco Logtenberg, die als commercieel directeur verantwoordelijk wordt voor de verdere groei van IT Services van SLTN Inter Access. IT services bestaat onder andere uit de managed services en cloud activiteiten, tevens een sterke groeimarkt waar SLTN Inter Access vele mogelijkheden ziet.

Hein Kiemeney, die meer dan 10 jaar ervaring bij de I3 groep heeft opgedaan, brengt naast veel ervaring een breed netwerk qua relaties en leveranciers met zich mee. Hij wordt verantwoordelijk voor de totale omzet van de corporate accounts binnen SLTN Inter Access en zal in die hoedanigheid gaan rapporteren aan Harry Degger, commercieel directeur. “Wij zijn er bijzonder trots op dat Hein Kiemeney de overstap naar SLTN Inter Access heeft gemaakt, stelt CEO Eugene Tuijnman. "Juist in het corporate account segment zit enorm veel potentie voor ons bedrijf en met de juiste mensen aan het roer kan SLTN Inter Access haar marktaandeel aanzienlijk verder vergroten. Door de snel veranderende marktomstandigheden kunnen veel concurrenten onvoldoende inspelen op de vraag uit de markt.

"SLTN Inter Access is juist wel klaar voor deze vraag. De kracht van SLTN Inter Access ligt met name in het feit dat wij op zowel hard- als software volledig multi-vendor zijn en dat klanten dit ofwel kunnen kopen, ofwel af kunnen nemen via een cloud en SAAS oplossingen en/of dit door SN Inter Access kunnen laten beheren of indien gewenst middels detachering tijdelijke IT expertise in kunnen huren. Onafhankelijk advies, flexibiliteit en maatwerk in combinatie met diepgaande technische expertise geeft klanten een goed gevoel.” Aldus Harry Degger, commercieel directeur SLTN Inter Access.

Door: Witold Kepinski