Redactie - 23 februari 2015

Hans Bos spreekt op Storage Summit Ingram Micro

Hans Bos, National Technology Officer bij Microsoft Nederland, zal op 6 maart acte de présence geven bij Solutions made Simple, de Storage Summit van Ingram Micro. Microsoft beschikt wereldwijd over een grote hoeveelheid eigen èn gehuurde datacenter capaciteit. In 1989 begon Microsoft met het eerste eigen datacenter. Ondertussen is dat uitgegroeid tot een wereldwijd datacenternetwerk met meer dan één miljoen servers. In toaal bestaat dit netwerk uit meer dan honderd afzonderlijke datacenters. Bos zal spreken over de manier waarop Microsoft deze daatcenters inzet, en wat dit voor de klanten betekent.

“Ik ben er trots op dat tijdens deze summit vendoren present zijn die het hele storage-spectrum beslaan, van high end tot low end”, vertelde Thijs Vink, Director Benelux Advanced Solutions van IT-distributeur Ingram Micro in een eerder interview. “Zij geven hun visie op de storage-markt en op de trends, en zij vertellen de deelnemers over de manier waarop ze invulling geven aan hun oplossingen voor die markt. Alles komt aan bod, van MKB tot high end datacenter storage.”

Van de vijftien aanwezige leverancier komen er twaalf aan het woord tijdens verschillende seminars, waarin zij hun visie geven op de toekomst van storage. Daarnaast hebben is er een ronde tafelsessie waar diverse marktleiders aanschuiven, zoals HP, Netapp en Nimble. Zij gaan onder leiding van dagvoorzitter Danny Frietman in discussie over trends en ontwikkelingen op de storage-markt.

Executive People is tijdens deze dag als mediapartner aanwezig, en zal onder meer vanaf een eigen studio op de beursvloer verslag doen van het evenement.