Witold Kepinski - 29 december 2014

Tuincentrum kiest voor Microsoft Dynamics AX for Retail

Ranzijn tuin en dier gaat zijn bedrijfsprocessen ondersteunen met de retailautomatiseringsoplossing van Abecon. De uit negen vestigingen en een webshop bestaande onderneming heeft een gedegen selectie uitgevoerd waarbij zeven systemen nader zijn bekeken.

De geselecteerde oplossing is gebaseerd op Microsoft Dynamics AX for Retail. Dit moderne platform sluit volgens Peter Admiraal, adjunct-directeur van Ranzijn tuin en dier, het beste aan op de door de retailer uitgestippelde omnichannel-strategie. “Door deze investering kunnen we de klant nog meer centraal stellen. Waar het om gaat is dat we de klant willen bedienen op de manier die zijn of haar voorkeur heeft. In een winkel of een kiosk, via de webshop of via click & collect. Ook willen we bij elk contactmoment in een eenduidige klantervaring voorzien.”

Long tail-artikelen
Het Microsoft-platform voorziet in standaardfunctionaliteit voor de hele goederen- en contactafhandeling: van inkoop, voorraadbeheer en logistiek tot verkoop via alle gebruikte kanalen. Daardoor kan Ranzijn tuin en dier de gehele bedrijfsvoering vanuit één geïntegreerd applicatielandschap ondersteunen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024