Wouter Hoeffnagel - 18 december 2014

BPSolutions en Lupprians lanceren gezamenlijke relocatie dienst

ICT-partner BPSolutions en full service logistieke partner van high-tech apparatuur Lupprians Nederland bundelen hun kennis en ervaring. De bedrijven breiden hun dienstenportfolio uit met een nieuwe gezamenlijk ontwikkelde relocatie service.

De ‘turn key’ relocatie oplossing van BPSolutions en Lupprians Nederland ondersteunt gebruikers onder andere op het moment dat zij hun bedrijf fysiek verhuizen, overstappen van een gedecentraliseerde IT omgeving naar een gecentraliseerde omgeving of wisselen van service provider en datacenter. Ook bij het ontmantelen en afvoeren van bestaande datacenters in geval van outsourcing of cloud migraties kan van de relocatie dienst gebruik worden gemaakt.

Turn key relocatie in een notendop
Een turn key relocatie bestaat uit onder andere een risico analyse en site survey, gedetailleerd relocatie plan, projectmanagement, gecoördineerde logistieke planning, uitvoering van de relocatie inclusief transport en verhuisresources, hand-over en projectevaluatie. De oplossing wordt gebruiksklaar opgeleverd.

“Een relocatie is en blijft maatwerk. Het succes staat of valt met zorgvuldig projectmanagement en een gedegen voorbereiding. Voor organisaties die met een relocatie te maken krijgen is het dan ook van essentieel belang dat deze wordt uitgevoerd door een betrouwbare partner die naast kennis van ICT en logistiek ook beschikt over uitgebreide expertise, kennis en ervaring op het gebied van relocaties. BPSolutions werkt daarnaast nauw samen met verschillende vendoren om risico’s te minimaliseren en kwaliteit te optimaliseren”, aldus Jan-Willem Wildvank, Manager Professional Services bij BPSolutions.