Witold Kepinski - 16 december 2014

SMT voegt Splunk Enterprise Security trainingen toe aan portfolio

SMT, specialist op het gebied van IT Infrastructure, Application Performance, Security & Big Data Management oplossingen, voegt de Splunk Enterprise Security trainingen toe aan haar portfolio.

Harry Kloosterman, Managing Director bij SMT: “Veel van onze klanten gebruiken Splunk voor Security en SIEM doeleinden. Als gecertificeerd Splunk Security specialist en Splunk Trainingspartner in de Benelux, vonden we het daarom van belang om de Enterprise Security trainingen van Splunk in ons trainingsprogramma op te nemen. We verwachten hiermee te voldoen aan de behoefte van Splunk gebruikers in Nederland, België en Luxemburg om hun Enterprise Security oplossing optimaal in te richten, te gebruiken en te benutten.”

Het leertraject omvat een training voor gebruikers en administrators van de Splunk Enterprise Security App. Tijdens de Using Splunk App for Enterprise Security training leren deelnemers hoe de dashboards, formulieren en workflows gebruikt moeten worden om beveiligingsproblemen te identificeren, de oorzaak te achterhalen en op te lossen. De Administering Splunk App for Enterprise Security is bestemd voor IT Architecten en System Administrators en leert ze de oplossing te installeren, te configureren en te beheren.

WK