Redactie - 15 december 2014

Reportage Management & IT Symposium 2014

Vorige week vond in Het Spant in Bussum het tweede Management & IT Symposium plaats. Executive People was als mediapartner aanwezig bij dit evenement. Het evenement bundelt onder het thema co-create de jaarlijkse bijeenkomsten van de grote toonaangevende IT-vakverenigingen Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM Forum, itSMF, Ngi, KIVI NIRIA en bITa-center. In deze reportage komen onder meer aan het woord. Herman van Bolhuis,,bITa Center; Frits Bussemaker, CIONET; Jerry Luftman, Professor & Managing Director Global Institute for IT Management; Lysander Destellirer, CIO Europeesche Verzekeringen en Jan-Willem Boerhout, Rituals.

Jan-Willem Boerhout, Director Program Management bij Rituals, is tijdens het Management & IT Symposium 2014 in Het Spant in Bussum uitgeroepen tot IT Hero 2014. De jury heeft hem gekozen omdat hij erin geslaagd is in de retail, toch een sector die aarzelend staat tegenover de inzet van de nieuwste technologieën, met een ICT-project de operaties ingrijpend te verbeteren. Waar anderen klagen dat IT een bedreiging vormt, zet Rituals IT juist in om te groeien.

De IT Hero Award is vorig jaar in het leven geroepen om positieve aandacht te schenken aan succesvolle ICT initiatieven en IT helden. Essentieel bij het toekennen van deze award is de impact die de IT held heeft gehad met IT. Het maakt niet uit op welk niveau in de organisatie deze held werkt, iedereen komt in aanmerking voor deze award: werknemers, CIO’s, managers, ZZP’ers en studenten.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024