Redactie - 13 december 2014

IDNEXT en NVVB slaan handen ineen

De samenwerking tussen de kennisnetwerken IDnext en NVVB levert Nederland een internationaal congres op met meer dan 500 experts die expertise en ervaring met elkaar kunnen delen.

De combinatie van het jaarcongres van NVVB, de vereniging van Nederlandse Burgerzaken en het jaarlijkse IDnext Event georganiseerd door het IDNext platform zorgen voor een programma dat bestaat uit een mix van kennisdelen en netwerken.

Het IDnext event vindt alweer de 5e keer plaats en is die in periode uitgegroeid tot een internationaal congres voor experts en professionals binnen de publieke en private sector.

Door steeds verdere digitalisering van onze samenleving en de toenemende invloed vanuit Europa op alle lidstaten zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van identiteit, beveiliging en dienstverlening. En het is voor veel publieke en private organisaties een uitdaging om voorop te blijven op dit gebied. IDnext en NVVB streven er naar de fysieke en digitale wereld dichter bij elkaar te brengen. De combinatie van het NVVB jaarcongres en IDnext event komt voort uit deze samenwerking en ambitie.

Uiteenlopende (inter)-nationale) sprekers zoals (Marie Johnson – Chief Digital Officer van Sydney, dr. R.H.A. Plasterk – Minister van Binnenlandse Zaken en Bas Eenhoorn – Nationale Commissaris Digitale Overheid) nemen u mee in hun beelden over de internationale ontwikkelingen en bijbehorende kansen en uitdagingen binnen publieke en private organisatie.

Het thema ‘It’s all about identity (of things)’ van IDnext event benadrukt dat we streven naar het concreet vertalen van alle vraagstukken, kansen en uitdagingen naar innovatieve oplossing die voor ons liggen. En daar hebben de deelnemers een belangrijke rol in! Geeft u mede vorm aan onze digitale toekomst?

Het congres vindt plaats op 15 en 16 april 2015 in het NH Leeuwenhorst te Oegstgeest en wordt mede mogelijk gemaakt door Executive-People.nl.

Meer informatie op www.identitynext.nl/en/events/