Witold Kepinski - 02 december 2014

Xerox sluit outsourcing contract met Deloitte voor Managed Print Services en MediaServices

Deloitte heeft een nieuwe overeenkomst voor MediaServices gesloten met Xerox. Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in Rotterdam en The Edge het nieuwe kantoorgebouw in Amsterdam, worden alle Deloitte-vestigingen in Nederland bediend. Gerald de Boer, Deloitte (foto rechts) en Rick van der Veken, Xerox (foto links) maakten dit bekend.

Het mediacentrum van Xerox met de nieuwste technologie en software voor het summum aan multimediale dienstverlening, past volgens Deloitte goed in de ambitie zich te onderscheiden als professional services firma.

Deloitte maakt in al haar kantoren gebruik van Xerox Managed Print Services in een door Xerox gestandaardiseerde, geoptimaliseerde en beveiligde printomgeving. Hierdoor kan het bedrijf de stroom aan documenten en gegevens beheren. Niet alleen kunnen hiermee de printkosten verminderd worden, maar wordt ook het aantal afdrukken beter beheerst.

Vooruitlopend op de verhuizing naar The Edge in Amsterdam heeft Deloitte tevens gekeken naar de centrale printvoorzieningen. Door de nieuwe MediaServices moeten besparingen worden gerealiseerd en tegelijkertijd de dienstverlening innovatief en duurzaam uitgebreid worden. MediaServices omvat de integrale communicatie- en publicatieketen, dus onder meer advies, opmaak, huisstijlbewaking en multimediale publicatie. Alle landelijke Deloitte medewerkers krijgen via een webportal toegang tot alle nieuwe diensten dankzij XMPie Storeflow, de Web2Publishing software van Xerox.

WK