Redactie - 29 november 2014

Nomineer de IT Hero van 2014

Wie heeft dit jaar het verschil gemaakt? Wie heeft in 2014 daadwerkelijk impact gehad met de inzet van ICT? Wie heeft een bedrijf, overheidsinstelling of maatschappelijke organisatie verder geholpen met IT? Nomineer deze persoon dan voor de IT Hero 2014 Award!

De IT Hero Award, die mede mogelijk wordt gemaakt door Executive People en Dutch IT Channel, zal worden uitgereikt op 11 december 2014 tijdens het Nationaal Management en IT Symposium. De organisaties achter deze IT Hero 2014 Award zijn  grote toonaangevende IT-vakverenigingen over business, innovatie en IT waaronder Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM Forum, itSMF, Ngi, KIVI NIRIA en bITa-center.

De IT Hero Award is vorig jaar in het leven geroepen om positieve aandacht te schenken aan succesvolle ICT initiatieven en IT helden. Essentieel bij het toekennen van deze award is de impact die de IT held heeft gehad met IT. Het maakt niet uit op welk niveau in de organisatie deze held werkt, iedereen komt in aanmerking voor deze award: werknemers, CIO’s, managers, ZZP’ers en studenten.

De genomineerden zullen worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit: Frits Bussemaker, partner van CIONET; Henk-Jan Smits, lid van de Raad van Advies van het eSociety Platform en voormalig jurylid van de X-Factor; en de winnares van vorig jaar, business consultant Vanessa Engelhart van EQIP Consultancy. Zij ontving deze prijs voor haar bijdrage aan de promotie van het ict-vakgebied, onder meer door regelmatig voor de klas te staan om jonge kinderen en vooral meisjes te interesseren voor techniek. Onlangs nog presenteerde zij voor dit doel het spel Control, Alt, Delete.

Klik hier om de IT Hero 2014 te nomineren

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024