Witold Kepinski - 12 november 2014

Wim Uiterdijk verlaat SCC Services

De Brit Norman Kough, die de afgelopen jaren al actief betrokken was bij SCC Services, is door Systemax benoemd tot Executive VP voor Misco Nederland en SCC Services (Misco Solutions). Hij rapporteert aan Pim Dale, ceo van Systemax Europe. SCC Services werd voorheen geleid door Wim Uiterdijk, die SCC Services verlaat en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

"Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om Wim te bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in de toekomst", zo meldt SCC in een bericht. SCC meldt verder: "De praktische samenwerking tussen Misco en SCC Services (Misco Solutions) zal de komende maanden verder worden uitgewerkt waarbij de nadruk zal liggen op het creƫren van gezamenlijke kansen om onze klanten nog beter te bedienen."

SCC omgedoopt tot Misco

In juni 2014 maakte Systemax bekend SCC Services over te nemen. Systemax is in Nederland al jaren actief onder de naam Misco. Graag informeren wij u als relatie via dit schrijven over de volgende stappen.

Systemax heeft besloten de naam van SCC Services te wijzigen in de naam Misco Solutions. In Nederland zullen onder Systemax vlag zowel Misco Nederland en Misco Solutions dus naast elkaar actief zijn. De naamswijziging van SCC Services naar Misco Solutions zal voor het einde van dit jaar worden uitgevoerd.