Witold Kepinski - 29 oktober 2014

Nexenta toont tijdens de Storage Expo nieuwe software-defined storage

Nexenta, spelerin Software Defined Storage (SDS)-oplossingen, zal op Storage Expo haar nieuwe oplossingen demonstreren. Dit evenement vindt plaats op 29 en 30 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nexenta’s aanbod van Software Defined Storage-oplossingen blijft aan momentum winnen door de groeiende vraag van bedrijven naar flexibele, betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen voor ICT-opslag. Nexenta zal tijdens de Storage Expo zijn innovatieve SDS-oplossingen demonstreren op stand B057. Bezoekers kunnen daarnaast luisteren naar lezingen van de storage-experts van Nexenta EMEA en specialisten ontmoeten van Nexenta-partners zoals Storius, Proact en 2Source4.

Nexenta toont tijdens de Storage Expo de volgende oplossingen:

NexentaEdge – een horizontaal schaalbare oplossing voor opslag op object-, blok- en bestandsniveau met ZFS DNA. NexentaEdge helpt bedrijven met de opslag en het beheer van hun groeiende volumes aan ongestructureerde data, zoals videobestanden, medische beelden, grafische ontwerpen en cloud-gebaseerde back-ups en archieven. Gebruikers van NexentaEdge kunnen om het even welke hoeveelheid data opslaan in een centrale high availability repository dankzij inline deduplicatie van data.

NexentaConnect for Citrix XenDesktop – dit nieuwe product binnen het NexentaConnect-aanbod helpt beheerders van virtuele desktops met de integratie van het opslag- en desktopbeheer voor XenDesktop Machine Creation Services (MCS). 

WK