Witold Kepinski - 23 oktober 2014

Ebury benoemt Rob Adrichem tot Country Manager Nederland

Ebury, de groeiende Engelse financiële dienstverlener die zich vooral richt op het mkb, heeft Rob Adrichem aangesteld als Country Manager voor Nederland. Bij Ebury, dat recent een vestiging in Amsterdam heeft geopend, zal Adrichem zich richten op de realisatie van groei en het vergroten van marktaandeel binnen het midden- en kleinbedrijf.

Rob Adrichem (52) brengt een ervaring van zo’n 25 jaar in de financiële dienstverlening met zich mee. Voor zijn aanstelling bij Ebury was hij Director Global Banking & Markets bij The Royal Bank of Scotland. Hiervoor vervulde hij gedurende acht jaar verschillende functies bij ABN AMRO zoals Corporate Director en Vice President. Eerder was hij tien jaar Senior Broker bij financieel handelshuis Haighton & Ruth.

Adrichem zal rapporteren aan Salvador García Andres, CEO en oprichter van Ebury: “Met de aanstelling van Rob halen we een zeer ervaren bankier en broker binnen wiens profiel past binnen onze ambitie om snel te groeien in de Nederlandse markt. Wij zijn ervan overtuigd dat Rob de juiste expertise heeft om mkb-ers te helpen bij het realiseren van internationale groei.”

WK