Witold Kepinski - 02 oktober 2014

Ferrari kiest voor Infor Sales & Operations Planning (S&OP)

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, maakt bekend dat Ferrari zijn relatie met Infor heeft uitgebreid en investeert in Infor Sales & Operations Planning (S&OP). Eerder koos Ferrari al voor Infor ERP LN. De S&OP-oplossing van Infor vervangt diverse legacy-systemen en een reeks op spreadsheet-gebaseerde processen. Dit resulteert in een snellere en flexibele besluitvorming binnen de supply chain planningsprocessen.

S&OP biedt geautomatiseerde workflows waarmee Ferrari de informatiestroom kan garanderen, van de vraag (van circa 200 dealers) en het aanbod (in de productie). Dankzij verbeterde nauwkeurigheid van data, gestandaardiseerde plannings- en informatieprocessen samen met de verbeterde functionaliteit van S&OP is het mogelijk veranderingen in de vraag van dealers te signaleren, evenals de daaropvolgende veranderingen in het productieplan. Tevens helpt het de governance, het goedkeuringsproces en de compliance te verbeteren, aldus Infor.

Edith Bevers, Sales Director Manufacturing Benelux bij Infor. "Gezien de internationale vraag naar auto’s van Ferrari is het noodzakelijk dat de productielocatie in Maranello hier een accuraat beeld van heeft. De vraag komt van de meer dan 300 wereldwijde dealers, die allemaal gepersonaliseerde auto’s aanbieden. Processen en technologie van wereldklasse zijn daarom gevraagd. Infor S&OP zal Ferrari voorzien van de juiste basis voor het realiseren van een perfecte supply chain.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024