Redactie - 30 september 2014

Drupal 8 staat centraal tijdens DrupalCon Amsterdam

Acquia, de ‘digital business company’, maakt bekend dat de oprichter van Drupal en CTO van Acquia Dries Buytaert (foto) als keynote spreker tijdens DrupalCon Amsterdam de nieuwe release van Drupal zal toelichten. DrupalCon is een congres in Europa voor Drupal ontwikkelaars, designers, agencies en gebruikers.

Buytaert zal tijdens de keynote een update geven over Drupal 8, en daarnaast een visie gegeven over toekomstige ideeën voor het Drupal ecosysteem. Uitgangspunt is het maximaliseren van voordelen voor gebruikers en grote ondernemingen die bijdragen leveren aan het Drupal ecosysteem. Tijdens de paneldiscussie zal Buytaert verder ingaan op technische vragen en achtergronden over de nieuwe release.

Acquia ontplooit diverse activiteiten tijdens DrupalCon. Het congres begint met een driemaandelijkse vergadering van de Large Scale Drupal alliantie. Deze alliantie heeft als doel om grote ondernemingen nog beter te laten samenwerken om zodoende significante verbeteringen toe te passen voor Drupal. Daarnaast wordt de Partner Day van Acquia gehouden, waar toekomstige en huidige partners de kans krijgen om te spreken met de bestuursleden van Acquia, waaronder Tom Erickson (CEO Acquia), Chris Brookins (senior vice president engineering), Joe Wykes (vice president global channels) en David Aponovich (senior director digital experience).

Tijdens DrupalCon Amsterdam zal Aquia participeren in meer dan 20 sessies, waaronder: site building en performance, automated testing, toekomst van PHP componenten, toepassen van meertalige sites in Drupal 8 en nog veel meer. Daarnaast worden verschillende praktijkcases besproken van ondernemingen die zeer succesvol zijn geworden door gebruik te maken van Drupal.

DrupalCon Amsterdam is te bezoeken tot en met vrijdag 3 oktober in Amsterdam RAI. Acquia is Diamond sponsor tijdens dit congres en is te bezoeken op stand nummer twee. De medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden om uw onderneming te transformeren in een digitale beleving.

Voor meer informatie, bezoek: www.acquia.com of amsterdam2014.drupal.org/

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024