Wouter Hoeffnagel - 30 september 2014

PCService.nl wilt uitbreiden naar zakelijke markt via crowdfinance campagne

PCService.nl, een 24-uurs online reparatieservice voor persoonlijke IT-apparatuur, is een crowdfinance campagne gestart om de activiteiten van het bedrijf uit te breiden naar de zakelijke markt. Via Collin Crowdfund wil ondernemer Roy Erdmann (22) € 150.000,- ophalen. Drie dagen na plaatsing van het project is de lening al voor 46% volgeschreven.

PCservice.nl, gevestigd in Nieuw-Vennep langs de A4, voert jaarlijks ruim 4.000 reparaties uit voor particuliere klanten. PCservice.nl opereert als een onafhankelijke serviceorganisatie, maar werkt nauw samen met diverse hardware leveranciers. Het bedrijf kan hierdoor reparaties binnen 24 uur uitvoeren.

Carglass van de PC-industrie
Met de financiering wil Erdmann dit 24-uurs service concept uitbreiden naar de zakelijke markt. Daartoe wordt een online businessportal ingericht waar bedrijven reparaties kunnen aanmelden en op basis van vaste afspraken kunnen laten verrichten. Erdmann richt zijn pijlen vooral op MKB-bedrijven met 5 tot 100 medewerkers. Erdmann: “Deze bedrijven beschikken vaak wel over een IT-afdeling, maar zijn voor reparaties aan hardware afhankelijk van de fabrikant of leverancier. En dat betekent vaak lange wachttijden en bovengemiddelde kosten. Wij kunnen dat sneller en goedkoper. Met behoud van de kwaliteit en service. Onze ambitie is om hiermee de Carglass van de PC-industrie te worden.”

Via Collin Crowdfund wil PCService.nl € 150.000,- ophalen in de vorm van een driejarige lening met een vaste rente van 8%. Dit geld wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de uitbreiding van het concept naar de zakelijke markt en de inrichting van een nieuwe bedrijfslocatie. Na een eenmalige en kosteloze registratie bij Collin kan iedereen vanaf € 500,- investeren in PCService.nl. Voor investeringen vanaf € 1.500,- biedt PCService.nl een extra beloning in de vorm van een eenmalige gratis opschoonbeurt van de hardware van een smartphone, laptop, tablet of PC naar keuze, inclusief het virusvrij maken van de software.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024