Witold Kepinski - 26 september 2014

Michael Dell en Eugene Tuijnman praten over cloud business kansen

Na de overname van Inter Access door SLTN is SLTN Inter Access een grotere partij geworden en daardoor een steeds betere gesprekspartner geworden voor leveranciers, en zo ook voor Michael Dell. Tijdens de verleden week gehouden EMEA Solutions conference in Brussel heeft Michael Dell dan ook uitvoerig de tijd genomen om ontwikkelingen in de Benelux verder met Eugene Tuijnman te bespreken.

Tuijnman: "Door R&D en snelle ontwikkelingen verschijnen er met een razendsnel tempo nieuwe producten en oplossingen op de markt. Deze snelle ontwikkelingen schept enerzijds veel mogelijkheden ook anderzijds zijn er ook veel onduidelijkheden voor bedrijven die met deze ICT uitdagingen te maken hebben."

Deze boodschap is ook doorgedrongen tot Michael Dell, aldus Tuijnman. "Hij begrijpt dat de Dell organisatie partners zoals SLTN Inter Access nodig heeft om probleemstellingen van klanten te interpreteren en vervolgens een oplossing aan te bieden die op de beste en meest kosteneffectieve ingezet kan worden om deze uitdagingen op te lossen. Zo wordt niet alleen gekeken naar de technische invalshoek, maar zijn tevens mogelijkheden ontwikkelt om zo ook het kostenaspect overzichtelijk te houden. Hiervoor gebruikt SLTN Inter Access met name Dell Financial Services zodat investeringen tot een minimum beperkt kunnen worden terwijl het IT gebruik toe kan nemen."

SLTN Inter Access is al enige jaren actief met Cloud Solutions en is bezig om verschillende Cloud oplossingen en diensten aan te bieden aan haar klanten. "Dell kan in deze zowel cloud diensten, producten en of services leveren die geïntegreerd kunnen worden in de SLTN Inter Access Cloud diensten. Te denken is bijvoorbeeld aan Dell Security diensten", aldus Tuijnman.

Gelet op de status van SLTN Inter Access is haar CEO Eugene Tuijnman tevens gevraagd om tijdens het Dell Solutions forum aan ongeveer 25 analisten en journalisten meer inzage te geven hoe SLTN Inter Access het portfolio van Dell beoordeeld en met name hoe dit binnen de Benelux markt positioneert.

SLTN Inter Access is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met een jaaromzet van ruim 150 miljoen euro en ruim 700 hoog opgeleide en ervaren medewerkers en ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten general business, healthcare, finance en government.

 

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024