Witold Kepinski - 16 september 2014

Timo Fine wordt Regionaal Manager Wipro Benelux

Wipro, een van de grotere verleners van IT-, advies- en bedrijfsprocesdiensten, heeft aangekondigd dat Timo Fine is benoemd tot Regionaal Manager voor de Benelux, een regio die deel uitmaakt van de continentaal-Europese markt. 

In zijn vorige functie hield Timo zich bezig met het managen van klantenrelaties en sales voor de businessunit Manufacturing & High-Tech van Wipro in Europa, en speelde hij een doorslaggevende rol bij het binnenhalen van een aantal zeer aansprekende deals. Hij is de afgelopen zeven jaar verantwoordelijk geweest voor de groei van diverse accounts binnen Wipro en brengt 15 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee die hij onder andere heeft opgedaan bij Accenture en Atos.

In zijn nieuwe rol gaat Timo de 'go-to-market'-strategie voor de Benelux implementeren met als hoofddoel nieuwe klanten te winnen, de relaties met bestaande accounts te versterken en de zichtbaarheid en herkenning van het merk Wipro te verbeteren via een geïntegreerde sales- en marketingstrategie onder leiding van zijn Sales Leadership team.

Timo gaat werken vanuit Hoofddorp in Nederland en rapporteren aan Ulrich Meister, Senior Vice President, Continental Europe & Africa.

WK