Witold Kepinski - 09 september 2014

BAS Group onderdelen Dixons, MyCom en iCentre kiezen AFAS HRM/Payroll-software

Bas Group, de grootste omnichannel retailer van Nederland, heeft gekozen voor de geïntegreerde (e)HRM/Payroll-oplossing van AFAS Software. De eigenaar van winkelformules Dixons, MyCom en iCentre heeft begin augustus na een intensief selectietraject gekozen voor de Leusdense softwareleverancier. Het implementatietraject is inmiddels in volle gang en vanaf 1 januari 2015 ontvangen alle 1400 medewerkers van Bas Group hun loonstrook digitaal via de software van AFAS.

Naast e-HRM gaat Bas Group ook gebruikmaken van de intranetfunctionaliteit van de softwareleverancier, AFAS InSite. Met AFAS InSite kunnen medewerkers en managers naast alle HR-zaken ook andere essentiële bedrijfs- en afdelingsinformatie eenvoudig op één plek terugvinden. AFAS InSite wordt het kanaal voor alle bedrijfscommunicatie. Papierstromen zijn hierdoor binnenkort verleden tijd.

Op dit moment werken 93 retailbedrijven met de HRM/Payroll-software van AFAS. Samen zijn deze bedrijven goed voor 150.000 digitale loonstroken per maand. Naast Bas Group hebben ook The Phone House, Blokker, Zara Nederland, Intertoys, Prénatal, Schuurman Schoenen en Perry Sport gekozen voor AFAS Software.

WK