Wouter Hoeffnagel - 28 augustus 2014

Good Technology geeft Good Dynamics Secure Mobility Platform een update

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, heeft Good Dynamics Secure Mobility Platform een update gegeven, waarbij een aantal nieuwe features beschikbaar zijn gesteld. De update speelt in op de groeiende behoefte naar Enterprise Mobility Management binnen organisaties door meer controle op IT-richtlijnen te bieden, organisaties in staat te stellen sneller feature-rijke zakelijke apps te ontwikkelen en het leveren van een verbeterde gebruikerservaring.

Enterprise mobility ontwikkelt zich snel. Organisaties in verschillende branches passen bedrijfsprocessen aan op mobiliteit door mobiele app-to-app workflows te implementeren in plaats van PC-varianten. Hun behoeften zijn veranderd van het inperken van zakelijk gebruik van mobiele devices naar het mogelijk maken van mobiliteit en samenwerking met en tussen zowel medewerkers, partners als klanten.

De update van het Good Dynamics Platform maakt het voor zakelijke mobiele app-ontwikkelaars mogelijk om in korte tijd een nieuwe reeks van mobiele apps te ontwikkelen die gebruik maken van server-gebaseerde diensten. Een voorbeeld hiervan is de beschikbaarheid van ‘online presence service’, waarmee een rijkere gebruikerservaring wordt gecreëerd zonder complexe programmering op de server. Deze update biedt de IT-afdeling aanvullende beveiligingscontroles en maakt het mogelijk om mobiele apps te implementeren die gebruikers helpt productiever te zijn.