Wouter Hoeffnagel - 27 augustus 2014

Forever 21 zet payroll-diensten van SD Worx in

SD Worx, leverancier payroll- en HR-diensten, gaat een samenwerking aan met Forever 21. De retailer kiest voor de payroll-diensten van SD Worx om de groei van het personeelsbestand in Nederland te faciliteren.

Forever 21 is de vijfde grootste retailer in de Verenigde Staten en heeft onlangs een derde vestiging in Nederland geopend. Deze vestiging in Amsterdam zorgde voor een groei van het personeelsbestand naar 330 medewerkers. Om de payroll-processen snel te laten verlopen en zelf volledige controle over data te behouden kiest het bedrijf voor de payroll-software en ondersteuning van SD Worx.

Data in eigen beheer
Ingrid Noorland, project manager bij Forever 21: “We vinden het erg prettig om de software en consultancy-diensten van SD Worx te gebruiken, maar zelf de data te beheren. Op deze manier kunnen we wijzigingen doorvoeren en is het niet nodig te schakelen met de payroll-leverancier, waardoor processen veel efficiënter verlopen. Daarnaast hebben we de optie om de salarisadministratie geheel naar eigen wens op te zetten met als gevolg meer duidelijkheid voor het personeel.”