Redactie - 19 augustus 2014

ABAB Accountants en Adviseurs kiest opnieuw voor IT-infrastructuur van Proact

ABAB Accountants en Adviseurs, een allround accountancy- en adviesorganisatie met ruim zevenhonderd medewerkers werkzaam vanuit veertien vestigingen, kiest opnieuw voor Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Dit meldt Lucas den Os (foto), Managing Director van Proact Netherlands.

Proact levert en implementeert de totaaloplossing bestaande uit storage, back-up en switches inclusief volledig eigen 24x7-support voor de hard- en software. ABAB tekent een vijfjarig contract.

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco-switches. ABAB beschikt hiermee over een schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en processen voor haar rekening neemt.

Door maximale integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software voor alle back-up- en restore-taken, is een minimale impact op de performance en het management van de NetApp-storageomgeving gegarandeerd. De nieuwe Cisco-netwerkswitches zullen naast ondersteuning voor 10 Gb ethernet ook zorgen voor meer redundancy van de infrastructuur.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024