22-05-2012

SafeNet benoemt Dirk Geeraerts tot Regional Sales Director Benelux

Deel dit bericht


SafeNet benoemt Dirk Geeraerts (42) tot Regional Sales Director Benelux. In deze functie is Geeraerts verantwoordelijk voor het volledige salesmanagement in de regio Benelux. Hieronder vallen onder andere de disciplines inside sales, channel sales en direct touch sales.

Voordat Geeraerts bij SafeNet startte, was hij Area Sales Manager België, Luxemburg, Iberisch schiereiland en Latijns-Amerika bij Vasco Data Security. In de periode daarvoor was hij Senior Account Manager bij Dow Jones Newswires en Account Manager bij ICI. In totaal heeft Geeraerts achttien jaar internationale saleservaring in Europa, Zuid-Amerika en Australië. Hierdoor heeft hij een groot netwerk in Europa en Zuid-Amerika en spreekt hij naast zijn moedertaal Nederlands ook vloeiend Spaans, Engels, Frans en Duits.

De benoeming van Geeraerts past bij de strategie van SafeNet om te investeren in een regio met een sterk ontwikkelde IT-infrastructuur, en specifieker om zich te richten op verdere expansie in België en Luxemburg. Tegelijkertijd richt het bedrijf zich op verdere groei in Nederland. De rol van Geeraerts is belangrijk voor de ontwikkeling van de marktpositie en het vergroten van de merkbekendheid van SafeNet.