Redactie - 06 augustus 2014

NAK kiest voor Addappt SharePoint oplossing van VX Company


De Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen (NAK) kiest voor de digitale werkomgeving Addappt van IT-dienstverlener VX Company. Met haar keuze gaat de NAK een platform op basis van SharePoint 2013 tegemoet waarop haar medewerkers kennis delen, gezamenlijk aan projecten werken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de organisatie.

De digitale werkomgeving Addappt past volledig bij de toekomstvisie van de NAK. Haar doel is om primaire bedrijfsprocessen te ontsluiten naar zowel haar medewerkers als haar klanten en leveranciers. Addappt voorziet in deze wens. Na het updaten van de infrastructuur, start VX Company met de implementatie van Addappt.

In het najaar van 2014 kan de NAK samen met haar klanten en leveranciers gebruikmaken van de digitale werkomgeving en de daarbij horende functionaliteit zoals het Document Management Systeem en Enterprise Search. Met als gevolg dat zij overal en altijd eenvoudig en veilig kunnen communiceren en samenwerken, aldus VX Company.

WK