Redactie - 28 juli 2014

Nutreco kiest voor Oracle HCM Cloud


Nutreco, leverancier van diervoeding en visvoer, heeft gekozen voor Oracle HCM Cloud. Deze oplossing maakt het mogelijk om een wereldwijde Master Employee Database te bouwen, een nieuwe beloningsstrategie te ontwikkelen en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s te ondersteunen.

Oracle HCM Cloud biedt ingebouwde analytics en dashboards om inzicht en productiviteit te verhogen. Nutreco koos voor Oracle HCM Cloud met de volgende producten: Fusion Talent Management Base, Fusion Goal Management, Fusion Performance Management, Fusion Talent Review & Succession Management, Fusion Workforce Compensation en Fusion Transactional Business Intelligence for Talent Management.

Rapportage- en analyse

Voor Nutreco waren de gebruikersvriendelijkheid en de goede rapportage- en analysemogelijkheden de belangrijkste redenen om voor Oracle HCM Cloud te kiezen. De gekozen oplossing is eenvoudig zelf uit te breiden, aan te passen en te personaliseren.

Bovendien was het project door Oracle Consulting Services met een korte implementatietijd te realiseren, dankzij de directe ingangen naar Oracle Product Development- en Support-teams.

Fusion Talent Management Base

Een belangrijke doelstelling van Nutreco op HCM-gebied is het bouwen van een corporate Nutreco-platform voor Talent Management en Compensation. Daarnaast zal Nutreco met Oracle HCM Cloud zijn HR-data over alle landen heen kunnen consolideren en standaardiseren middels het Fusion Talent Management Base.

Ook verwacht het bedrijf met het nieuwe wereldwijde Talent & Management Development-systeem alle medewerkers in staat te stellen zichzelf volop te ontwikkelen en ruimte te creëren voor innovatie. Met Fusion Goal Management, Fusion Performance Management, Fusion Talent Review & Succession Management en Fusion Workforce Compensation moet de organisatie helpen zijn nieuwe beloningsstrategie te ondersteunen en kosten te verlagen.

Door: Witold Kepinski