14-09-2012

Documenten gemeente Oss mobiel toegankelijk

Deel dit bericht


Unisys heeft twee nieuwe iPad apps geïmplementeerd bij de gemeente Oss met als doel de productiviteit en samenwerking van de medewerkers te vergroten. De apps bieden toegang tot het content management systeem en documentatie van de gemeente. Na een succesvolle pilot onder 25 medewerkers van de gemeente Oss, worden de apps nu toegankelijk voor ruim 125 medewerkers.   

De nieuwe Unisys apps heten uMeet enuWork en zijn ontwikkeld om personeel te ondersteunen tijdens vergaderingen en bij het ontwikkelen en aanpassen van content. De uMeet app stelt gebruikers in staat om documenten binnen te halen, te annoteren en te uploaden tijdens vergaderingen. uWork geeft gebruikers de mogelijkheid om vanaf hun iPad mappen en documenten te zoeken, de content geschiedenis te bekijken, documenten aan te passen en nieuwe content te uploaden naar het OpenText eDOCS bedrijfs content management systeem. Beide apps kunnen worden gedownload vanuit de App Store en zullen op korte termijn ook beschikbaar zijn voor Android-apparatuur.

Het project is onderdeel van een breder initiatief van de gemeente Oss genaamd ‘Het nieuwe werken’. Dit initiatief is gericht op het vergroten van de productiviteit van personeel, het promoten van werken op afstand en verminderen van kosten door minder papiergebruik. Naast de OpenText eDOCS-documenten, voorzien de Unisys uMeet en uWork apps ook in naadloze back-office integratie en functionaliteit voor andere bekende bedrijfscontentmanagementsystemen, waaronder Microsoft’s SharePoint en Unisys’ Infolmage-oplossing.


Tags

Mobility