25-05-2012

Terremark breidt capaciteit Europese cloud-infrastructuur uit

Deel dit bericht


Met het oog op het leveren van veilige IT-infrastructuuroplossingen aan bedrijven en overheidsinstellingen in Europa, heeft Terremark, onderdeel van Verizon, de capaciteit van de cloud-infrastructuur verhoogd door een knooppunt van de Entreprise Cloude Managed Edition in het Londonse datacenter te implementeren. Met de uitbreiding van de cloud-capaciteit wordt het Londonse datacenter onderdeel van Terremark’s datacenternetwerk in Europa. Dit netwerk dient als basis voor de veilige, zakelijke diensten die Terremark multinationale klanten aanbiedt.

Het datacenter in London beschikt over een robuuste fysieke infrastructuur die Terremark helpt voldoen aan de toenemende vraag van de klanten naar geavanceerde cloud computing, security en IT-infrastructuurdiensten. Net zoals bij de cloud-gebaseerde datacenters elders in de wereld, levert Terremark ook hier vooraanstaande security-diensten ter ondersteuning van de publieke cloud-infrastructuur. Ook biedt Terremark een scala aan hybride cloud- en IT-infrastructurele diensten die voldoen aan de eisen van de klant voor een dynamisch en zakelijk systeem.

Het Londonse datacenter is onderdeel van Terremark’s netwerk van bijna 50 strategisch gesitueerde datacenters over de hele wereld. Deze robuuste datacenters bieden geavanceerde beveiliging, hoog vermogen en beheer om beschikbaarheid te waarborgen. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde co-locatie en cloud-technologie voor bedrijfskritische toepassingen.