01-05-2012

Royal Haskoning centraliseert printen

Deel dit bericht


Royal Haskoning kiest ervoor om alles wat met printen en drukwerk te maken heeft in Nederland, België, Groot Brittannië en Frankrijk onder te brengen bij Xerox, onder één loket en één contract. Dit geldt voor zowel de repro-afdelingen, waar op jaarbasis 3,6 miljoen prints worden gemaakt, als voor de kantooromgeving met zo’n 15 miljoen prints en alle grootformaat-afdrukken. Xerox heeft het beheer ondergebracht in Managed Print Services en biedt één centraal loket voor alle printvragen. Dat betekent geen aparte telefoonnummers meer voor papier, storingen, helpdesk, workflow, afdrukmaterialen en verhuizingen. Xerox verzorgt met eigen mensen onsite zowel de plaatsing en het onderhoud van de printapparatuur (printers, plotters, multifunctionals) als proactief beheer, monitoring en optimalisatie van alle printers – van Xerox en andere merken – met bijhorende supplies en printersoftware.

Buiten het decentrale en centrale printwerk gaat Xerox ook drukwerk leveren aan Royal Haskoning. Royal Haskoning heeft onlangs een nieuwe huisstijl ingevoerd en Xerox zorgt ervoor dat er op alle locaties in de vier landen het nieuwe materiaal, zoals briefpapier en enveloppen beschikbaar is. Deze opdrachten omvatten bovendien het nodige DTP-werk, onderdeel van creative services. Ook dit behoort nu tot het takenpakket van Xerox.

Eric Overvoorde, CIO van Royal Haskoning: “Xerox begreep het probleem met al onze verschillende aanspreekpunten meteen en heeft daar goed op ingespeeld. De geboden oplossing is erg flexibel door de mogelijkheid meerdere merken printers te kunnen beheren. Niet alleen het slimmer en efficiënter inrichten van onze printvoorziening was een voorwaarde, ook de kosten waren een belangrijke reden om voor managed print services te kiezen. We realiseren nu een besparing van 25 tot 30 procent op de printkosten. Bijkomend voordeel is dat de missie van Xerox in hun streven naar duurzaamheid naadloos aansluit op die van ons.”

“Bij Royal Haskoning doen wij alles rondom documenten en ontzorgen we de klant volledig met onze Managed Print Services. Onze dienstverlening helpt bedrijven hun productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te verbeteren en meer duurzame werkplekken te creëren”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland.
 

Tags

Hardware