05-04-2012

Nieuwe forceast-software ABN AMRO vastgoed

Deel dit bericht


Reasult, leverancier van financial forecasting software voor de vastgoedbranche, maakt bekend dat ABN AMRO Real Estate Finance Reasult gaat inzetten om een verdere efficiencyslag te maken in haar rapportages. De oplossing van Reasult biedt de organisatie straks nog sneller inzicht in de impact van marktontwikkelingen op de portefeuille. Het handmatig invoeren van portefeuillegegevens behoort daarnaast nagenoeg tot het verleden en de rapportagetijd wordt met 60% verminderd. In de best-of-breed-oplossing van Reasult is kennis van de vastgoedbranche vastgelegd, waardoor ingespeeld wordt op de huidige en toekomstige rapportagewensen.

De informatiebehoefte van interne en externe stakeholders wordt steeds groter en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Om het rapportageproces efficiënter te laten verlopen, ging ABN AMRO Real Estate Finance op zoek naar een nieuwe rapportagetool. In het keuzeproces zijn zowel het doorontwikkelen van het eigen systeem als externe software-oplossingen meegenomen.

Verschillende bronsystemen van ABN AMRO Real Estate Finance worden gekoppeld aan de software van Reasult. Beleggers kunnen dan hun portefeuille-informatie zo aanleveren dat deze in één keer ingelezen kan worden in het systeem. Terwijl dit nu nog een tijdrovend, handmatig proces is. De eerste module die geïmplementeerd wordt, is de huurvervalkalender.

In eerste instantie wordt de software van Reasult beschikbaar voor het ABN AMRO Real Estate Finance team. In een later stadium zal de software ook worden ingezet bij andere business lines binnen ABN AMRO waarin vastgoed een belangrijk onderdeel is, zoals Corporate Clients, Bedrijven en Private Banking.
 

Tags

Software