21-03-2012

Wat is de beste ontmoet-, vergader- & flexwerkplek van Nederland?

Deel dit bericht


De digitale stembus is nog open tot tot donderdag 22 maart 11.59 uur. Dan sluit de verkiezing van de beste ontmoet, vergader & flexwerkplek van Nederland, de springwrQ Awards 2012. Volgens de organisatie hebben al meer dan 1.000 mensen gestemd, waardoor het een echte ' People's Choice Award' is geworden. springwrQ.com, opgericht in de zomer van 2011 is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Nederlandstalige vergelijkingssite voor werkplekken, vergaderruimtes en kantoren.

Op woensdag 28 maart presenteert springwrQ tijdens het 'Smart Working Congress' in Amsterdam samen met de RAI en het Telewerkforum de springwrQ Awards 2012. Deze werkplek-publieksprijzen gaan naar de beste ontmoet-, vergader- & flexwerkplekken in Nederland volgens de community van flexwerkers en bedrijven die aan Het Nieuwe Werken doen.

Achtergrond van het Smart Mobility-seminar op 28 maart tijdens Intertraffic 2012 is dat Nederland en de Scandinavische landen met “Het Nieuwe Werken” een grote voorsprong hebben genomen op de rest van de wereld. Het versterkt zowel concurrentiekracht als welzijn. De informele en egalitaire samenleving heeft sterk bijgedragen aan het realiseren van deze voorsprong. Naast het versterken van de economie en een sterke verbetering van de arbeidsparticipatie en –emancipatie zijn er nog meer maatschappelijke baten.

HNW’ers maken 20 procent minder autokilometers en ontwikkelen een structureel spitsmijdend gedrag. Daardoor neemt de filedruk sterk af en tegelijkertijd de uitstoot van CO2 en fijnstof.

Het voorlopige programma is:

09.30

Welkom

10.00

Introductie door Willem de Jager (TelewerkForum) en Erik Dijkshoorn (RAI)

10.20

Key note 'Smart Lifestyle' door Klaes Sikkema (SMILE)

10.50

Key note 'Smart Work Places' door Peter Oeberius Kapteijn (W-Work)

11.30

Key note 'Initiatieven door de lokale community' door Cees van Buchem (De Daalse Lente) en Jeroen Roodnat (SpringwrQ.com)

12.00

Plenaire sessie: "Wat is het effect van een slimme levensstijl op de vraag naar mobiliteitsoplossingen"

12.30

Lunchpauze

13.15

Interactieve 'Intertraffic Safari'

15.00

Plenaire sessie

15.45

Sluiting