08-04-2011

EMC breidt portfolio Greenplum Big Data analytics appliances uit

Deel dit bericht


EMC Corporation kondigt uitbreidingen aan in zijn EMC Greenplum Data Computing Appliance (DCA) portfolio. Hiermee is het mogelijk sneller en efficiënter grote hoeveelheden data te verwerken en te analyseren. Tegelijk met de EMC aankondiging laat SAS, leider in business analytics weten dat het zijn high performance computing aanbod gaat uitbreiden met SAS High-Performance Analytics op het EMC Data Computing Appliance platform.

Bill Cook, President & General Manager van de Data Computing Division bij EMC: "De Performance en Capacity versies van EMC Data Computing Appliance zorgen ervoor dat organisaties meer inzicht krijgen en waarde halen uit deze data om nieuwe initiatieven te ondersteunen, concurrentievoordelen te behalen, omzetbronnen aan te boren en op een andere manier onderzoek te doen, terwijl het tegelijkertijd tegemoet komt aan de stijgende behoefte aan performance en storage."  

"De noodzaak om alle data om te zetten in nuttige informatie neemt steeds verder toe en vereist dat bedrijven nieuwe en effectievere manieren gaan toepassen voor het beheren van grote hoeveelheden data. Samen met SAS High-Performance Analytics en de nieuwe Greenplum-oplossingen van EMC laten we continue innovatie zien en een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor onze gezamenlijke klanten", aldus Keith Collins, SAS Senior Vice President & Chief Technology Officer.
 

Tags

Storage