07-04-2011

Qurius en Sitecore kondigen Partnership aan

Deel dit bericht


IT solutions provider Qurius en Sitecore, leverancier van .NET Web Content Management System (CMS) software bundelen hun krachten en gaan samen web en online marketing oplossingen leveren voor de Europese markt met innovatieve oplossingen en geïntegreerde technologie. Beide partijen zien verregaande mogelijkheden om front end en back end technologie te integreren en hiermee online klantrelaties te versterken. Onlangs lanceerde Qurius zijn eigen corporate website gebaseerd op Sitecore technologie, geïntegreerd met Microsoft Dynamics CRM.


Sitecore levert web content management system (CMS) en portal software voor het creëren van aantrekkelijke online gebruikerservaringen. Een breed scala aan functies, in combinatie met een krachtige architectuur, stelt bedrijven in staat om online businessstrategieën te ontwikkelen, te meten en online resultaten te beheren. Onderdeel van Sitecore oplossingen is de Online Marketing Suite, die inzicht geeft in het gedrag van bezoekers en tools biedt voor het real-time optimaliseren van de content, voor elke unieke bezoeker.

Jan Leppink, Director Product Management bij Qurius: "Sitecore is gebouwd op .Net technologie, en sluit dus volledig aan op Microsoft-software. Integratie van Sitecore technologie met Microsoft Dynamics CRM, NAV of AX biedt unieke kansen voor onze klanten. Samen kunnen we aantrekkelijke externe portals creëren, naadloos geïntegreerd met back-end platforms en databases. In combinatie met analysetools helpt dit onze klanten de concurrentie voor te blijven."

Harry van Rossum, Managing Director Sitecore: "Qurius is een van de meest ervaren Microsoft Business Solution Partners in Europa, en voor Qurius biedt het opnemen van Sitecore in hun portefeuille goede mogelijkheden voor klanten die op zoek zijn naar geïntegreerde online marketing oplossingen."