04-04-2011

UNIT4 bundelt HR-activiteiten in nieuwe werkmaatschappij

Deel dit bericht


Bedrijfssoftwareleverancier UNIT4 bundelt zijn HR-activiteiten vanaf 1 april in een nieuwe werkmaatschappij: UNIT4 HR Solutions. Hierin worden alle HR- en payrollactiviteiten van UNIT4 Consist en UNIT4 Oost Nederland (Personeel & Salaris) samengevoegd. De nieuwe werkmaatschappij levert oplossingen en diensten op het gebied van onder meer salarisverwerking, personeelsmanagement en e-HRM.

UNIT4 levert al jarenlang de HR-oplossing UNIT4 Personeel & Salaris. Door de overname van Consist in 2010 kwamen daar oplossingen bij op het gebied van personeelsmanagement, salarisverwerking en e-HRM. Door de HR-activiteiten vanuit verschillende werkmaatschappijen samen te voegen, bevestigt UNIT4 zijn positie als marktleider in Nederland op het gebied van HR- & payroll-oplossingen: maandelijks ontvangen ruim 3 miljoen Nederlanders hun salaris met behulp van UNIT4 software.

De nieuwe werkmaatschappij heeft vestigingen in Nieuwegein, Hengelo en Rotterdam. Jos Andeweg, lid van het management board van UNIT4: “Deze integratie geeft een duidelijke focus op het HR & Payroll gebied. We richten ons op bedrijven uit uiteenlopende branches, van zakelijke dienstverlening tot retail en van de zorgsector tot het onderwijs, waarbij we op dit moment veel groei verwachten in het onderwijssegment.”