14-03-2011

SBOH professionaliseert met MySolution PRO

Deel dit bericht


SBOH, de werkgever van huisartsen in opleiding en specialisten ouderengeneeskunde in opleiding, heeft gekozen voor MySolution PRO (gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV) voor het beheren van contracten, registreren van uren, het sturen van facturen en het uitbetalen van salarissen (via Mercash). De volledige integratie met de financiële administratie en het beschikbaar zijn van een portal voor de artsen in opleiding zijn bepalend geweest voor de keuze van MySolution PRO.

SBOH
Artsen in opleiding tot huisarts op specialist ouderengeneeskunde hebben bij de SBOH een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. De SBOH zorgt voor uitbetaling van salarissen, uitvoering van sociale wetten, goede arbeidsomstandigheden, voorkomen van ziekteverzuim en het re-integreren van langdurig zieke werknemers. De SBOH is ook de financier van de opleiding en financiert alle activiteiten voor de opleiding van haar werknemers. Dit houdt in dat de SBOH de beschikbare financiële middelen verdeelt over werknemers (werkgeverskosten), opleidingsinstituten (kosten voor het theoretisch onderwijs), opleiders (onkostenvergoeding) en innovatie-, kwaliteits- en samenwerkingsprojecten.

MySolution PRO inclusief Portal voor Artsen in opleiding
De standaardoplossing MySolution PRO is ontwikkeld voor zowel de front als backoffice processen voor dienstverleners. Een arts in opleiding loopt gedurende zijn opleiding stages loopt bij ziekenhuizen, zorginstellingen en/of huisartsenpraktijken. Het hele proces van stages en de daarbij horende vergoedingen wordt afgehandeld in MySolution PRO. Daarnaast beschikt de SBOH straks over een portal waarin de artsen in opleiding hun gegevens kunnen beheren en waarmee de urenregistratie (inclusief ort-toeslagen) kan plaatsvinden. De totale oplossing voor 20 gelijktijdige gebruikers en ruim 2.000 artsen in opleiding zal de komende acht maanden worden geïmplementeerd en per 1 januari 2012 live gaan.

 

Tags

Software