08-03-2011

Valid behaalt Cisco Premier Partner status

Deel dit bericht


ICT dienstverlener Valid, specialist in Advanced Routing and Switching, heeft de Premier Partner status van Cisco behaald. Dit partnership is slechts voor een select aantal specialisten in Nederland weggelegd. Met het partnership kan Valid haar klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van connectivity oplossingen.


Het behalen van de Cisco Premier Partner status is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Cisco en Valid. Valid beschikt over de kennis en kunde om het door Cisco ontwikkelde productportfolio op de juiste manier te introduceren en te implementeren binnen nieuwe en/of bestaande omgevingen van haar klanten. Valid kan hierdoor netwerkoplossingen creëren die haar klanten in staat stellen om voorop te blijven lopen.

Het Cisco Premier Partner partnership vormt voor Valid een uitbreiding op het dienstenportfolio binnen de gekozen netwerkstrategie. Het partnership geeft Valid bovendien rechtstreeks toegang tot de excellente Cisco Product Support Services, een wereldwijd team van Cisco experts.