07-03-2011

NetApp benoemt PQR tot STAR Partner

Deel dit bericht


PQR, dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring, heeft vorige week de STAR Partner status van NetApp gekregen. PQR heeft deze positie verdiend op basis van behaalde certificeringen en getoonde inzet en de daardoor sterk gestegen groei in omzet van NetApp oplossingen.

NetApp is een fabrikant van innovatieve storage en data management oplossingen die via haar partnerkanaal worden verkocht en geïmplementeerd. Om te garanderen dat dit op de juiste wijze gebeurt, heeft NetApp een Partner Programma geïntroduceerd. Partners krijgen een classificatie: STAR, Platinum, Gold en Silver. Iedere status reflecteert een ander level van omzet- en certificeringsvereisten, waar specifieke voordelen voor de partner aan gekoppeld zijn.

Nadat PQR drie jaar geleden als eerste partner in Nederland de Platinum Partner status van NetApp ontving, heeft zij vorige week de positie van STAR Partner verworven. PQR heeft deze status van NetApp gekregen op basis van behaalde certificering, een sterke groei in NetApp omzet en de alignment tussen alle geledingen van beide organisaties. NetApp levert ondersteuning op het gebied van marketing, training en certificering. Dit geeft PQR de mogelijkheid om nóg succesvoller te opereren en zich duidelijk te onderscheiden in de storage- en datamanagement markt.

Mark Olij, Business Development Manager bij PQR is trots op deze erkenning. Olij: "Het verkrijgen van de STAR Partner status van Netapp bevestigt de sterke positie van PQR in de storagemarkt. Onze specialisten kennen alle ins en outs van het NetApp-portfolio en zijn in staat de oplossingen van NetApp in te passen in de meest geavanceerde ICT-infrastructuren. PQR is dan ook zeer verheugd met deze erkenning door Netapp."

Bas Peters, Channel Manager van NetApp Nederland: "Deze hoogst haalbare status onderstreept de succesvolle relatie tussen NetApp en PQR. PQR heeft aangetoond prima in staat te zijn de storage- en datamanagementoplossingen van NetApp op een succesvolle manier in de markt te zetten."

NetApp is een fabrikant van innovatieve storage en datamanagementoplossingen die via haar partnerkanaal worden verkocht en geïmplementeerd. Het Star-partnerprogramma van NetApp biedt PQR meer mogelijkheden en snellere toegang tot onder andere directe technische ondersteuning en trainingen. Daarmee kan PQR altijd de recentste technologische en innovatieve oplossingen van NetApp leveren, en bieden klanten zo een duidelijke meerwaarde.

Tags

Storage